Vergaderen in de regio Noord-Holland Top 3

0

Vergaderen in de regio Noord-Holland Top 3

Bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Noord-Holland? Deze 3 locaties zijn prachtig gelegen aan de kust en hebben mogelijkheden van een 8 uurs vergader arrangement tot het meerdaags vergaderen.

Top 3 vergader arrangementen in Noord-Holland:

  1. 2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee
    Vergaderen aan het strand in Egmond aan Zee doet u met dit 2-daags vergaderarrangement. Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand. Een schitterende 4-sterren locatie, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst.
  2. Een inspirerende vergaderlocatie aan zee in Zandvoort
    Het kan creativiteit, innovatie en teambuilding stimuleren om af en toe een vergadering in een andere setting te houden. Deze locatie biedt hier de perfecte mogelijkheid voor. De aparte ruimte ‘De Safari Cottage’ is de ideale plek om met uw collega’s een brainstorm of strategiemeeting te houden.
  3. 2 Dagen Vergaderen aan het strand in Bergen aan Zee
    Uniek en prachtig gelegen, boven op een duintop kunt hier bij deze vergaderlocatie prachtig uitkijken over de duinen op de zee. Inspirerend, rustgevend en uiteraard mogelijkheden om even een frisse neus te halen aan het strand.

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Noord-Holland?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Delen

About Author