5 Stijvolle Vergaderlocaties in Noord-Holland

0

Bent u op zoek naar een stijlvolle locatie in Noord-Holland? Noord-Holland kent mooie locaties waar u inspirerend kunt vergaderen.

Wij hebben voor u 5 Stijlvolle vergaderlocaties in Noord-Holland op een rijtje gezet. Welke locatie kiest u?

1. Vergaderen op een landgoed in Heemskerk – Noord Holland
Het betoverende hotel NH Marquette in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Dit bevat zowel een prachtig kasteel als het hotel, dat zich er 700 meter vandaan bevindt.

Faciliteiten
Het prachtige gebouw van het hotel gaat terug tot 1225. Het wordt omgeven door weelderig groen. In het kasteel is ons restaurant ondergebracht en het biedt ook een spectaculaire setting voor congressen, bruiloften en feesten.

Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Al onze kamers beschikken over een uitnodigend interieur, eersteklas voorzieningen en een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos

En met de mogelijkheid om maximaal 250 personen onder te brengen in de 11 vergaderruimten van ons kasteel, biedt het hotel NH Marquette een ongelooflijke setting voor zakelijke bijeenkomsten, banketten, bruiloften en allerlei privé-evenementen.

2.Vergaderen in de natuur- 24 uurs – 4-sterren Vergaderlocatie in Noord-Holland
Midden in het rustige recreatiegebied Spaarnwoude en op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam, vindt u deze 4-sterren vergaderlocatie. Het hotel beschikt over 20 luxe hotelkamers en 7 moderne vergaderzalen die geschikt zijn voor gezelschappen van 5 tot 150 personen en hebben een prachtig uitzicht over het water en het groen.

Het hotel biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt heerlijk dineren in ons sfeervolle à la carte restaurant of ontspannen in ons Wellness Center met onder andere een overdekt zwembad en Turks stoombad.

Het hotel beschikt over 20 luxe hotelkamers en 7 moderne vergaderzalen. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 5 tot 150 personen en hebben een prachtig uitzicht over het water en het groen.

De 2-persoons comfort kamer is ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht over het water.Het beschikt over een telefoon, zitje, televisie, wekkerradio, kluisje, balkon en een badkamer met bad en douche ineen en toilet. De kamer heeft een draadloze internetverbinding.

3. 24 uurs vergaderarrangement in Wijk aan Zee
Hotel het Hoge Duin, gelegen op de duinen, 3 minuten van het strand. Rustgevend, zakelijk, persoonlijk en inspirerend. Uw vergadering, training, teambuilding of presentatie zijn uitstekend te combineren met een strandwandeling of een activiteit op het strand.

Voor de actieve training of teambuilding zijn er verschillende mogelijkheden voor zee- en strandactiviteiten, zoals kitesurfen, blokarten, surfen, catamaran- zeilen, landboarden, kajakken, zandsculpturen maken of beachvolleybal. Te boeken bij lokale evenementen organisatoren.

Het Hotel
Hotel Het Hoge Duin is prachtig gelegen op 40 meter boven de zeespiegel, in de duinen van Wijk aan Zee, een cultureel dorp aan de kust in de provincie Noord-Holland. Door de ideale ligging biedt het hotel prachtig zeezicht aan de ene kant, maar ook duin en dorp zicht aan de andere kant.

4. Vergaderen in Amsterdam – 8-uurs vergaderarrangement bij het Gaasperpark
Het Planetarium is een vergader- en congreslocatie die natuur, stad en vergaderen in zich verenigt. De ligging bij het Gaasperpark, vlakbij bus- en metrostation, snelweg en luchthaven, maakt Planetarium Amsterdam voor iedereen goed bereikbaar.

De zalen
De 14 multifunctionele zalen variëren van 30m2 – 205m2 geschikt elke soort bijeenkomst tot 230 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en comfortabel meubilair. Het Planetarium is voorzien van alle gemakken en moderne faciliteiten.

Bruisende Feestlocatie
Het Planetarium staat op een eiland, midden in het Gaasperpark. Dit maakt het niet alleen een bijzondere locatie voor een vergadering of congres, het is ook een boeiende locatie voor uw bedrijfsfeest. Juist door de ligging in het groen en de ruime restaurants leent Planetarium Amsterdam zich uitstekend als evenementenlocatie. Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte.

4. Unieke Congres en Vergaderlocatie – Theater in hartje Amsterdam
Het DeLaMar Theater is een gewilde evenementenlocatie voor o.a. congressen, seminars, symposia, productpresentaties, gala’s en premières. In de diverse foyers van het DeLaMar kunnen voor middelgrote en grotere vergaderingen tot 1500 personen plaatsvinden. Denk hierbij aan het geven van trainingen, workshops, brainstorm- en heisessies.

Bovenstaande vergadermogelijkheden zijn slechts een greep uit ons aanbod Vergaderen in Noord-Holland. Klik hier en bekijk het volledige aanbod vergaderen in Noord-Holland.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Delen

About Author