Zeilen met uw relaties vanuit Huizen

0

Ontmoet uw relaties op een bijzondere plek. Stap aan boord van een botter en laat uw goede zakenrelaties kennismaken met een stoere botter. Ze mogen meewerken maar uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om met ze bij te praten en uw relatie nog meer te versterken.

Het programma

Geef u over aan het spel van wind, water, spierkracht en de honderden vierkante meters zeilen. Aan boord van een stoere Botter wordt ubegeleid door ervaren schippers die u graag laten meedelen in hun beleving. Iedereen, man en vrouw, is welkom mee aan te pakken. Taken volop, kunt u goed samenwerken, of heeftu scherpe ogen en een goede concentratie? Bent u snel of sterk of goed in het motiveren van groepen? Voor iedereen is er een passende taak te vervullen tijdens deze unieke relatiedag.

Zeilen in Noord-Holland?

Delen

About Author