Zeilarrangement in Enkhuizen – Personeelsuitje om lekker uit te waaien

0

Samen met uw collega’s een dagje lekker uitwaaien op het IJsselmeer aan boord van een traditioneel zeilschip? Het kan allemaal met het zeilarrangement.

Ervaar het IJsselmeer met dit personeelsuitje
Nadat de schipper u uitleg heeft gegeven over het reilen en zeilen aan boord vertrekt u samen met uw collega’s voor een zeiltocht. Eventueel kunt u in een voormalig zuiderzeestadje een tussenstop maken. Rond het middaguur wordt u een lunch aangeboden waarbij ook de consumpties inclusief zijn. Met de wind in de zeilen ervaart u de uitgestrektheid van het IJsselmeer. Eenmaal terug in de haven van Enkhuizen geniet u van een heerlijk driegangendiner.

Het gezellige Enkhuizen – Oorspronkelijk een vissersdorp
De stad met de Drommedaris, die de skyline van het IJsselmeer domineert, de beroemde Westerkerk en de gezellige Westerstraat, straalt veel uit van haar grote rol in de geschiedenis van de Zuiderzee. En ook nu nog is Enkhuizen een belangrijke stad voor de watersport aan het IJsselmeer. Maar Enkhuizen is meer. De stad biedt veel gezelligheid, heeft een gevarieerd winkelaanbod en is ook op culinair gebied zeer in trek, getuige ook de vele restaurants in de stad.

Zeilen in Enkhuizen?

Delen

About Author