Vergaderlocatie in Noord-Holland – ontspannen vergaderen op de boerderij

0

Bent u op zoek naar een centraal gelegen, verrassende en inspirerende locatie voor uw vergadering, training, presentatie of workshop? Zoek dan niet langer en kies voor De Vergaderij in Weesp! De accommodatie is gevestigd in de oude stal van een nostalgische boerderij direct aan de rivier De Vecht, op de grens tussen Weesp en Nederhorst den Berg.

PROEF DE SFEER VAN DE BOERDERIJ!
U vergadert in de sfeervolle omgebouwde, maar authentieke oude stal van de boerderij. De originele oude houten balken en spanten zijn behouden gebleven en zijn verwerkt in het nieuwe ontwerp van de ruimte.

U proeft de sfeer van het platteland en voelt zich binnen toch echt buiten.
Met 100 m2 biedt de zaal ruimte tot 50 personen.
Meer dan alleen vergaderen!

VERGADEREN EN ONTSPANNEN!
De Vergaderij is niet alleen bijzonder vanwege haar locatie. Het is ook bijzonder dankzij het ruime aanbod van vele compleet verzorgde recreatieve arrangementen voor of na uw vergadering. Zo kunt u varen op de Vecht, fietsen, golfen, ballonvaren, boerengolfen, een huifkartocht maken en zelfs meewerken bij de verzorging van de koeien. Wij stellen graag een programma op maat voor u samen.

Vergaderen in Noord-Holland?

Delen

About Author