Vergaderen met Beachgolf – Egmond aan Zee

0

Een perfecte manier om je relaties uit te nodigen voor een bijzondere dag op het strand na een presentatie of vergadering.

Het Hotel
Hotel Zuiderduin ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel beschikt over een parkeergarage en -dek voorzien van slagbomen. Parkeren voor hotelgasten is gratis op basis van beschikbaarheid. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol.

De Zalen

De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 t/m 325 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². Alle vergaderzalen t/m 325 m² zijn voorzien van 2 internetverbindingen, beamer, scherm, overhead projector, whiteboard met stiften, flipover en aansluiting voor DVD/CD-speler, video, laptop inclusief geluidsversterking. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 95 per dag en is inclusief gebruik van alle genoemde faciliteiten.

De Kamers
Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten bij Hotel Zuiderduin.
Hotel Zuiderduin beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Beachgolf programma
Beachgolf is de combinatie van Golf en Frisbee, de ene hole golf met clubs en een (iets grotere) golfbal en de andere hole speel je met de frisbee. Beachgolf is de nieuwe sensatie op het gebied van sport en spel! Er wordt gespeeld op een 9-holes baan op het strand.De groep speelt in teams van ongeveer 5 deelnemers. Score is gelijk als de score van het officiële Golfspel. De zee als transparante achtergrond, spectaculaire afslagen, dat is Beachgolf! Een grote bunker die tezamen met andere obstakels een bijzondere golfbaan vormt. Vergeet voor een dagje de groene kleur van gras, en je zult zien, zand word je grootste vriend.

Vergaderen in Noord-Holland?

Delen

About Author