Vergaderen in het oude vrachtruim van een Zeilklipper

0

Vergaderen aan boord van een zeilschip ligt misschien niet voor de hand, maar biedt zeker een aantal voordelen.De ruimte van het water en de entourage van het oude vrachtschip creëren een inspirerende werksfeer en niemand kan zich onttrekken of eerder naar huis gaan. Een beamer en een goede geluidsinstallatie met microfoon zijn standaard aan boord. De zeiltocht en dagindeling worden desgewenst aan uw wensen aangepast. En het oude vrachtruim is sfeervol en toch efficiënt ingericht om van uw zakelijk overleg een succes te maken.

Dagarrangement
* 9:00 Ontvangst aan boord door de bemanning met koffie. Aansluitend vertrek uit Muiden richting het ruime water. Wilt u eerst vergaderen dan wordt de tocht hieraan aangepast. Gedurende de dag is water, koffie en thee onbeperkt aanwezig.
* 12:30 De lunch staat voor u klaar. In de middag is er tijd voor een drankje met borrelhapjes en nootjes en wordt er lekker gezeild na een ochtend vergaderen.
* 17:00 U bent weer terug in de haven van Muiden.

Uitbreiding met barbecue, buffet of drie gangendiner is mogelijk.

Middag / avondarrangement
* 13:00 U wordt ontvangen aan boord van het schip waar de lunch voor u klaarstaat. Aansluitend worden de zeilen gehesen voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Desgewenst kan er eerst worden vergaderd en met rustig weer kan tijdens het zeilen worden vergaderd.
* 16.30 Tijd voor een drankje met borrelhapjes en nootjes. Tegen de avond gaan we voor anker en kunt u genieten van de zonsondergang, het wijde zicht en een smakelijke barbecue.
* 20:00 U bent weer terug in de haven van Muiden.

Vergaderen in op een zeilboot?

Delen

About Author