Vergaderen in de Amsterdam ArenA – Scoren met een top vergaderlocatie?

0

Scoren met een top locatie? Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, relatiedag of eén van uw vergaderingen? In samenwerking met huiscateraar Maison van den Boer biedt de AmsterdamArenA verschillende zakelijke arrangementen aan.

De zalen
Amsterdam ArenA en full-service cateraar Maison van den Boer zijn partners in dit multifunctionele en mondiale stadion. De moderne en multifunctionele faciliteiten van het stadion en de creatieve en kwalitatieve invulling bieden u de mogelijkheid om van elke bijeenkomst een geslaagd evenement te maken. De Sales teams van Amsterdam ArenA en Maison van den Boer ArenA staan u bij met raad en daad. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt op het gebied van de organisatie van uw evenement.

Rondleiding door de ArenA
Wie in de AmsterdamArenA komt voor een zakelijke evenement wil wellicht ook iets meer zien van het stadion. Het is mogelijk additioneel een rondleiding erbij te reserveren. Onze gidsen nemen u graag mee door het stadion en laten u o.a. de commando kamer, perskamer en perstribune zien. Dit kan als breakoutsessie worden ingezet maar ook als afsluiting van uw bijeenkomst.

Vergaderen in Amsterdam?

Delen

About Author