Strandmiddag met BBQ

0

Sportieve maar vooral gezellige strandmiddag met een barbecue. Een spetterend strandarrangement in Bloemendaal aan Zee waar gezelligheid en teamspirit centraal staan. Wij verzorgen voor u het actieve gedeelte, het eten en u kunt de dag afsluiten met een gezellige feestavond. Het strand is dè locatie voor sport, plezier en ontspanning.

Programma sportieve en gezellige strandmiddag

13.30 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
14.00 Start Strandactiviteiten Bloemendaal aan Zee

Powerkiten: Ga de strijd aan met de wind en voel de power van de vlieger.
Beachvolleybal: Welk team is het beste op elkaar ingespeeld en wint de wedstrijd?
Zandsculpturen bouwen: Wie zijn de creatievelingen en de bouwers binnen het bedrijf?

Een middag vol actie, teambuilding en veel spektakel met de grote vliegers.

17.00 Borreltijd.
18.00 Afsluiten met een lekkere en gezellige barbecue. Beach en BBQ gaan samen als zon en zee. Terwijl u geniet van de prachtige zonsondergang, goed gezelschap en een lekker drankje grilt de chef de lekkerste gerechten op de BBQ. Met de voeten in het zand, kijkend naar een ondergaande zon kunt u genieten van lekker vers gebakken vis, vlees en diverse salades. Een perfecte afsluiting van een mooie dag activiteiten doen met collega’s.

Bedrijfsuitje op het strand?

Delen

About Author