Pubquiz Haarlem – Een teamuitje vol vragen

0

Een stadsgids neemt u en uw collega’s mee langs de mooiste plekjes van Haarlem. Luister goed naar wat u te horen krijgt tijdens dit teamuitje, want misschien wordt daar in de Pubquiz een vraag over gesteld. Wie van u weet de meeste antwoorden?

Welk land won het meest een EK-voetbal? Hoe heten de vier Beatles? Wie was de uitvinder van de telefoon? Allemaal vragen die u tijdens de Pubquiz gesteld kunt krijgen. Uw dag begint samen met uw collega’s in het centrum van de stad met een kopje koffie met gebak. Daarna wordt u allen opgehaald door een stadsgids, die u meeneemt langs de vele mooie plekjesdie Haarlem rijk is. Luister goed naar wat u te horen krijgt tijdens dit teamuitje, want misschien wordt daar in de Pubquiz een vraag over gesteld! Daarna gaat u de pubquiz doen. Uw groep wordt in teams verdeeld en er worden verschillende vragen gesteld, het team dat de meeste antwoorden weet wint. Dit bij zondere teamuitje wordt afgesloten met een driegangendiner in het centrum van Haarlem.

Haarlem – Leuke winkeltjes, restaurantjes en cafeetjes
Haarlem ontstond als een nederzetting aan de rivier het Spaarne en kreeg in 1245 stadsrechten van Graaf Willem II. Het Haarlem van nu telt 150.000 inwoners en is vooral een gezellige stad.
Het oude Centrum van Haarlem kent vele oude straatjes en monumenten, allemaal op loopafstand van elkaar, van de café’s op de Grote Markt tot de hofjes nabij de Houtstraat. Het is goed winkelen in Haarlem. Dankzij de verschillende winkeltjes, leuke restaurantjes, cafeetjes en warenhuizen is Haarlem voor de zoveelste keer gekozen tot de ‘beste winkelstad van Nederland’. Dwars door het centrum stroom de rivier het Spaarne, een boottocht over Het Spaarne is dan ook een absolute aanrader.

Teamuitje in Haarlem?

Delen

About Author