Historisch teamuitje in Enkhuizen – Stadswandeling en rondvaart

0

Enkhuizen is een prachtige stad voor een leuk dagje uit. Een dagje proeven aan het roemrijke verleden van Enkhuizen? Het kan met het historisch teamuitje in Enkhuizen met een stadswandeling, een rondvaart en een heerlijk diner.

Stadswandeling en een rondvaart – Gezellig teamuitje in Noord-Holland
Uw dag begint samen met uw collega’s met een heerlijke lunch in het centrum van de stad, waarna u wordt opgehaald door een stadsgids die u alle bijzondere plekjes van deze voormalige Zuiderzeestad laat zien. De stadswandeling eindigt bij het vertrekpunt van de rondvaartboot, waarmee u een tochtje maakt door de grachten van Enkhuizen. Ook aan boord is een gids.
Dit teamuitje wordt in stijl afgesloten met een 3-gangendiner in het centrum van de stad.

Het gezellige Enkhuizen – Oorspronkelijk een vissersdorp

De stad met de Drommedaris, die de skyline van het IJsselmeer domineert, de beroemde Westerkerk en de gezellige Westerstraat, straalt veel uit van haar grote rol in de geschiedenis van de Zuiderzee. En ook nu nog is Enkhuizen een belangrijke stad voor de watersport aan het IJsselmeer. Maar Enkhuizen is meer. De stad biedt veel gezelligheid, heeft een gevarieerd winkelaanbod en is ook op culinair gebied zeer in trek, getuige ook de vele restaurants in de stad.

Teamuitje in Enkhuizen?

Delen

About Author