De wereld van chocolade in Amsterdam

0

Bent u ook zo dol op chocolade? Dan is dit uw teamuitje! U gaat samen met uw collega’s onder leiding van een echte chocolatier aan de slag en maakt uw eigen chocola. Deze gezellige dag wordt gezamenlijk afgesloten met een heerlijk 3-gangendiner.

Programma waarbij u uw vingers aflikt
U en uw collega’s worden ontvangen in het centrum van Amsterdam met een kopje koffie en gebak. Daarna begint de workshop. Als eerste maakt u een doosje van…chocolade. Hiervoor gaat u zelf chocolade spuiten. Het doosje wordt vervolgens gevuld met allerlei chocolaatjes die u ook weer zelf maakt. Helemaal speciaal wordt deze workshop als u zelf een roos van marsepijn maakt. En het leukste is dat u alles naar huis mee mag nemen!
Dit teamuitje wordt in stijl afgesloten met een 3-gangendiner in het historische centrum van Amsterdam.

Amsterdam heeft het!
De naam Amsterdam heeft haar oorsprong in het jaar 1000 toen een moerasgebied, de Aemestelle ontgonnen werd. De nederzetting aan de dam bij de Aemstelle werd als snel Amsterdam genoemd. Rond 1300 kreeg Amsterdam haar stadsrechten. In de 15e eeuw was Amsterdam gegroeid tot de belangrijkste handelsstad van Holland. Tegen het einde van de 17e eeuw had Amsterdam vergelijkbare inwonersaantallen als steden als Parijs, Londen en Napels. Het aantal inwoners ligt momenteel op 750.000. Amsterdam is een stad om van te houden volgens Amsterdammers, maar ook in het buitenland kent iedereen Amsterdam, een stad zoals er geen is.

Bedrijfsuitje in Amsterdam?

Delen

About Author