Bal Masqué themafeest in Alkmaar

0

Bij dit chique Bal Masqué kunt u eindelijk eens echt uitpakken! Gekleed in elegante avondkleding en een mysterieus masker om uw ware gezicht te verhullen, speelt u om het ijs te breken het spannende spel Hide en Seek.

Het programma
Geniet van een avond in stijl en mysterie met een speciale act

Bal Masqué
Bij dit chique Bal Masqué kunt u eindelijk eens echt uitpakken! Gekleed in elegante avondkleding en een mysterieus masker om uw ware gezicht te verhullen, speelt u om het ijs te breken het spannende spel Hide en Seek. Na de laatste onthullingen en een overheerlijk buffet is het tijd om de dansvloer op te gaan. De dj draait al uw favorieten en professionele ballroomdansers trakteren u op een spectaculaire dansdemonstratie! Het themafeest Bal Masqué is een stijlvolle en onvergetelijke avond waarover nog lang zal worden nagepraat!

Themafeest in Alkmaar?

Delen

About Author