All-in Mega Party bedrijfsfeest bij Hotel Zuiderduin

0

Een onvergetelijk bedrijfsfeest waarbij echt aan alles is gedacht! Dit mag gerust gezegd worden van dit uniek party-pakket, waarbij het u en uw collega’s werkelijk aan niets zal ontbreken. De op een steenworp van elkaar gelegen party-specialisten Bob’s Party Palace Uitgeest en 4-sterren Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, hebben de handen in elkaar geslagen om u eens lekker te verwennen.

Het optimale feestgevoel!
Bob’s Party Palace in Uitgeest, in heel Noord-Holland een begrip vanwege de unieke themafeesten. Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee, landelijke bekendheid bij particulieren en bedrijfsleven. Dankzij een unieke samenwerking tussen deze twee horeca-giganten kunt u nu profiteren van een spetterend bedrijfsfeest in Noord-Holland. Bob’s Party Palace en Hotel Zuiderduin zijn namelijk van mening dat iedereen echt optimaal van een feest moet kunnen genieten. Daarom geen vervoers- en overnachtingsbeslommeringen meer!

Dans, zing en geniet

U wordt samen met uw collega’s tussen 15.00-15.30 uur verwacht in Hotel Zuiderduin. Om 18.00 uur staat er een VIP Coach gereed om u allen te vervoeren naar de partylocatie bij uitstek: Bob’s Party Palace in Uitgeest. U wordt ontvangen in één van de fraaie feestzalen waar u kunt genieten van een overheerlijk fondue-, barbecue- of steengrillarrangement. Uiteraard wordt dit omlijst met gezellige muziek. De dansvloer ligt dan ook geheel tot uw beschikking. Muzikale talenten worden van harte uitgenodigd om de microfoon te pakken tijdens de Karaoke Show. Wie van uw collega’s kan het beste zingen?

En alsof dit nog niet genoeg is kunt u eveneens gebruik maken van de (computergestuurde) bowlingbanen. Vanzelfsprekend zullen gedurende deze avond de (non)alcoholische versnaperingen rijkelijk vloeien. Om ca. 01.00 uur wordt u teruggebracht naar het hotel, waar u kunt genieten van een welverdiende nachtrust. De volgende ochtendkunt u gezamenlijk gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Bedrijfsfeest in Noord-Holland
?

Delen

About Author