Moorddiner – Durft u met uw bedrijfsuitje naar Hoorn?

0

Er is een moord gepleegd, wie heeft het gedaan? Een ding staat vast… U bent degene die samen met uw collega’s het mysterie moet zien op te lossen. Dit doet u tijdens een heerlijk diner.

Wie is de dader? – Spannend bedrijfsuitje

Er is een moord gepleegd, wie heeft het gedaan? Een ding staat vast… ú bent degene die samen met uw collega’s het mysterie moet zien op te lossen.

Stel de juiste vragen en vind de moordenaar
Tijdens het diner maakt u kennis met de meest uiteenlopende personages. Zo is daar Hassan de ober en de inspecteur, maar ook getuigen van de moord. Door het stellen van vragen komt u steeds dichter bij de oplossing. Gedurende het moordspel geniet u van een heerlijk diner. Een bedrijfsuitje vol spanning!
VOC stad Hoorn – Een bezoek meer dan waard
Volgens oude Friese legendes is Hoorn in 716 gesticht door Hornus, stiefzoon van koning Radboud. Hij noemde het plaatsje naar zichzelf. De meeste geschiedschrijvers gaan er echter van uit dat de naam Hoorn afgeleid is van het middeleeuwse Horne dat Hoek betekent. Op 26 maart 1357 verleende Willem V stadsrechten aan Hoorn, waardoor Hoorn in 2007 haar 650 jarig bestaan viert. Gedurende de 16e en 17e eeuw kende de stad haar grootste bloei als één van de VOC-steden en was daardoor de formele hoofdstad van het gebied boven het IJ. Het Hoorn van nu is een bezoek meer dan waard. Niet alleen proeft u de geschiedenis in de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon, ook is de voormalige VOC-stad zeer gezellig. De vele restaurants in de oude haven en de rest van het centrum bieden een variatie aan keukens uit vele windstreken.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement

Delen

About Author