Hotel Zuiderduin – Vergaderen en overleven aan de Hollandse kust

0

In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma specifiek gericht op teambuilding gecombineerd met vergaderen.

Vergaderen bij hotel Zuiderduin

Het Hotel
Hotel Zuiderduin ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel beschikt over een parkeergarage en -dek voorzien van slagbomen. Parkeren voor hotelgasten is gratis op basis van beschikbaarheid. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol.

De Zalen
De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 t/m 325 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². Alle vergaderzalen t/m 325 m² zijn voorzien van 2 internetverbindingen, beamer, scherm, overhead projector, whiteboard met stiften, flipover en aansluiting voor DVD/CD-speler, video, laptop inclusief geluidsversterking en voldoende ruimte om uw aktetas kwijt te kunnen. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 95 per dag en is inclusief gebruik van alle genoemde faciliteiten.

De Kamers
Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten bij Hotel Zuiderduin.
Hotel Zuiderduin beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet,TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Teambuildings programma Expeditie Robinson
Na de vergadering gaan we kijken hoe het is gesteld met jullie overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson, het ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin teambuilding hoog in het vaandel staat.

De kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen!. Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd, deze kunnen bestaan o.a. uit;

Een Teamvlag maken, jutterskunst, bamboetoren, Vuur maken, memory-game, Wippertoestel maken, Wandelende Watergoot, Vlot bouwen &, Zintuigenspel.

Er worden maximaal 6 van de activiteiten in het programma verwerkt. Sommige activiteiten worden ook wel eens gecombineerd.

Afhankelijk van het weer en de omstandigheden wordt door ons de keuze van de activiteiten bepaald.

De kracht van een goede Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. Je hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robinson te zijn. Hoe sterk is jouw reukvermogen? Hoe creatief ben je met gejut materiaal? En hoe snel kan jij een vuur maken? En een vlot maken klinkt makkelijker dan het is!!
Klik hier voor meer informatie over dit arrangement

Delen

About Author