Groepsuitje Wie is de Mol CityGame! in Amsterdam

0

Met het Wie is de mol?! stadsspel kunt u uw collega’s of vrienden voor de gek houden. Of kunt u juist de mol vinden? Ontdek het met deze spannende CityGame Wie is de Mol in Amsterdam.

Wie is de Mol?
Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het ultieme bedrijfsuitje om uw collega’s echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

De binnenstad wordt bedreigd
Amsterdam wordt bedreigd! Bent u in staat de stad te redden. Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

De opdrachten
De code van de koffer is gekraakt …, dan kan de strijd losbarsten. U sluipt het ondergrondse binnen, waar u een sleutel ontvangt naar de volgende opdracht. Op de meest onverwachte momenten duiken verdachte personages op. Herkent u hen, volg ze dan naar hun schuilplaats en zet de Mol vast. Op een volgende bijzondere locatie inAmsterdam neemt de OpperMol u een geheugentest af, valt de Mol hier door de mand en laat het geheugen hem “plots“ in de steek?3 Maal krijgt u de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren. Goed geraden blijkt achteraf? Dat levert veel groene punten op!

Wie was de mol?
Het spel is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

bedrijfsuitje noord holland

Delen

About Author